Voeding

Met Herbalife slank de winter door

posted by Mitchell 15/12/2016

De winter komt er weer aan en voor veel mensen betekent dat dat ze niet meer zo letten op hun gewicht. Dat is jammer, want in 4 maanden tijd kan je heel veel gewicht aankomen. Gewicht die je er vervolgens in de lente weer moet zien af te krijgen.

Als je in de lente afvalt en in de winter aankomt ontstaat elk jaar het zogenaamde jojo effect met alle gevolgen van dien.

Er is een oplossing voor dit probleem en dat is Herbalife. Dit bedrijf verkoopt voedingsproducten die jou kunnen helpen om jouw gewicht onder controle te krijgen. Je hoeft in de winter dan niet heel veel gewicht aan te komen waardoor je ook in de lente niet veel moeite meer hoeft te doen om er in de zomer goed uit te zien.

Met Herbalife krijg je alles binnen wat je maar nodig hebt. Alle vitamines en mineralen en koolhydraten en eiwitten.

Hoe kan je in de winter jouw gewicht beheersen met Herbalife?

In de winter eet je vaak meer dan je je realiseert. Natuurlijk komt dat ook door de feestdagen zoals Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw. Dagen waarbij je sowieso meer eet dan jouw lichaam verlangt. Met Herbalife kan je dat compenseren. Vervang 1 of 2 maaltijden door een maaltijdvervangende shake en je beperkt hiermee elke dag het aantal calorie├źn dat je dagelijks binnenkrijgt. Op dagen dat je nog meer eet dan je zou moeten zou je dit later weer kunnen compenseren door bijvoorbeeld alle maaltijden te vervangen door een Herbalife maaltijdshake.

Wat als je toch bent aangekomen?

Als je toch bent aangekomen volg je gewoon het afslankprogramma. 2 Shakes en een normale maaltijd. 2 Liter water en 3 gezonde tussendoortjes. Wat er snel aankomt gaat er ook weer snel af dus als je in de winter een beetje oplet hoef je met Herbalife in de lente niet zoveel te compenseren.

Meer lezen

Leave a Comment