Uncategorized

3 supplementen voor bloeddruk

posted by Mitchell 30/08/2021

Last van een te hoge of lage bloeddruk? Er zijn tegenwoordig veel supplementen op de markt die een bijdrage kunnen leveren aan je bloeddruk. Op deze pagina benoemen we enkele supplementen die je wellicht kunnen helpen bij jou situatie omtrent bloeddruk. We willen hierbij gelijk vermelden dat het uiteraard een toevoeging is. Een gezonde levensstijl met goed voedingspatroon draagt natuurlijk in de basis bij aan betere bloeddruk.

#3 Nervo Balance supplement

Dit is een supplement die de bloeddruk indirect kan verlagen. Deze capsules brengen namelijk het zenuwstelsel in balans en controleert hierbij functies die reageren op stress. Te koop bij diverse online webshops zoals Orthokliniek.com.

#2 NOW Kalium Gluconaat

Deze tabletten van het merk NOW zijn goed voor de spierwerking, zenuwstelsel en behoud van een normale bloeddruk. Geschikt voor vegetariërs en veganisten omdat het ingrediënten bevat die normaal ook in vlees zitten. Verkrijgbaar bij verschillende webshops waaronder Orthokliniek.com.

#1 Cerebro Mega

Deze capsules van het merk Natrumin bevat veel krillolie en draagt bij aan een tot instandhouding van de normale bloeddruk bij een dagelijkse inname van 3g EPA en DHA (max. 5g per dag). Daarnaast het bij tot een instandhouding van een normale vetgehalte in het bloed. Daarnaast heeft het ook vele andere voordelen zoals voor foetus en zuigelingen bij borstvoeding. Graag meer weten? Bekijk de Cerebro Mega capsules van Natramin op Orthokliniek.com voor meer informatie.

Tot slot

Natuurlijk zijn er veel meer supplementen die zorgen voor een betere bloeddruk. Neem bijvoorbeeld het beste omega 3 supplement in de markt die het cholesterol niet per definitie omlaag haalt maar meer ‘goede’ dan ‘slechte’ cholesterol aanmaakt. Of gebruik vloeibare magnesium om voeding om te zetten in energie. Want te veel eten in combinatie met te veel werken/te hoge werkdruk veroorzaakt ook een hogere bloeddruk. Kortom, leef gezond en probeer met mate te genieten van slechte voeding. Supplementen zijn enkel een extra impuls die ergens aan kunnen bijdragen.

Meer lezen

Leave a Comment