Sport

Afvallen zonder dieet

posted by Mitchell 15/12/2016

Iedereen wilt er natuurlijk wel goed uit zien en dan is het beste om te proberen aftevallen. Je wilt graag afvallen maar dan zonder dieet. Maar hoe doe je dat en wat is het beste om te doen om alsnog af te vallen.

 

Het beste afvallen zonder dieet

Hoe val je veel af zonder een dieet te volgen. Met een dieet is het belangrijk dat je veel dingen eigenlijk niet meer probeert te eten of misschien met maten. Maar het kan zijn dat u dit niet wilt maar alsnog wilt afvallen. Iedereen weet dat er om af te vallen meer energie moet worden verbruikt. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om minder te gaan eten en meer te gaan bewegen, zo heeft je lichaam veel inspanning en moet het daardoor vet en calorie├źn verbranden. Maar hierdoor zal je wel wat meer moeten letten op je eet gedrag je hoeft niet gelijk te stoppen met bepaalde dingen te eten maar wel op de hoeveelheid dingen die je eet. Sporten is trouwens ook erg gezond voor je zelf. Zo zijn er veel sporten waarmee u kunt afvallen zoals:

 

  • Hardlopen
  • Zwammen
  • Sportschool
  • Wandelen
  • Fietsen
  • Racefietsen
  • Gewicht training

 

De hierboven genoemde sporten zijn ook de meest voorkomende sporten die worden gedaan om af te vallen. Het is wel belangrijk dat u niet gelijk intensief bezig gaat met deze sporten. Het beste is om het rustig op te bouwen, bijvoorbeeld met hardlopen het is belangrijk om niet gelijk te hard van stapel te gaan lopen. Bouw het dus rustig op elke dag of week steeds iets langer of sneller. Dit geld ook voor alle andere sporten. Een andere manier om af te vallen is water drinken zo vermijd je koolhydraten. In dranken zitten vaak veel suikers wat dus erg gevaarlijk is voor je lichaam. Probeer deze dranken ook zo veel mogelijk te vermijden.

 

Wil je wel een dieet volgen? http://www.vitadis.nl

Meer lezen

Leave a Comment