Gezondheid

Behandel depressie en angst met Paddo’s.

posted by Mitchell 28/02/2017

Depressief, angstig en gestresseerd? Probeer paddo’s om je van die kwelling te bevrijden en verander jouw leven ten goede. Geniet van de levensveranderende ervaringen die de manier waarop je naar het leven kijkt, zullen veranderen!

Paddo’s bevatten psilocybine dat een psychoactieve verbinding is die het bewustzijn van de geest kan beïnvloeden. Deze onschuldig lijkende paddenstoelen kunnen daadwerkelijk de interactiviteit binnen de hersenen een boost geven. De dromerige toestand die men ervaart bij het innemen van paddenstoelen ontstaat omdat ze de hersenverbindingen stimuleren. Er ontstaat een verhoogde interactie in hersengedeelten waar verbindingen normaal niet voorkomen.  Hier geven we je enkele belangrijke tips om te weten vooraleer je paddo’s gaat proberen.

Hoe kunnen paddenstoelen gevoelens en emoties versterken?

Het effect  van paddo’s op de hersenen is enig in zijn soort. De actieve bestanddelen in deze paddo’s werken door zich te verbinden aan receptoren die een neurotransmitter, serotonine genaamd, activeren. Serotonine heeft een sterke invloed op de gemoedstemming en veroorzaakt een gelukkige gevoelstoestand. Een inherente eigenschap van het innemen van paddo’s is een verhoogde synchroniciteit die meehelpt bij het veranderende ervaringsgevoel.

  • Beeldvorming van de hersenen hebben aangetoond dat paddo’s een verminderde activiteit in de Thalamus veroorzaken hetgeen op zijn beurt gegevens de kans biedt om ongehinderd doorheen de menselijke hersenen te dolen. Dit omzeilt dus de normale waakfunctie van de Thalamus, waarbij een omgeving ontstaat waar de grenzen van de geest vervagen.
  • Men ondervond dat het bestanddeel psilocybine angst veroorzakende gedachten kon afremmen. Het bevrijdt de geest en je hebt minder kans om bang te worden bij situaties die angst met zich brengen. Een kleine dosis paddo’s kan dus ook een oplossing zijn bij Post traumatisch stress stoornissen.
  • Het geestverruimend effect van paddo’s kan de sleutel zijn om veel mentale problemen zoals depressie, angst en stress op te lossen. De gewijzigde mentale toestand is bevorderlijk om nieuwe mogelijkheden te zoeken om het probleem op te lossen. Er is helderheid van denken en van gevoelens en het resultaat van die paddenstoelen kan verreikend zijn.

Het effect van paddo’s kan permanent blijven

Bepaalde psychologen geloven dat psilocybine de persoonlijkheid van volwassenen kan veranderen. Je gaat meer openstaan voor nieuwe ervaringen. Er werd al zeer vaak gemeld dat een stabiele verandering gedurende een langere periode werd vastgesteld. Men kan een verhoogde creativiteit, diepere emotiebeleving, een nieuwe benadering

Meer lezen

Leave a Comment